مرکز همایش های بین المللی دانشگاه الزهرا(س)
امنیت غذایی و ایمنی غذا از واژههایی مهم و کاربردی است که امروزه در اسناد توسعه ای به آن پرداخته شدهاست و از سوی مسئولان به کار گرفته میشود. امنیت غذایی به دسترسی همه افراد یک جامعه، در تمام ادوارعمر به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال گفته میشود و درآمد خانوار از عوامل مهم در تأمین امنیت غذایی در یک نظام اجتماعی میباشد. عامل مهم دیگر در تأمین امنیت غذایی جامعه، ذائقه و دانش تغذیهای خانوادهها در نحوه تخصیص بودجه برای تهیه بهترین وعده غذای در دسترس و چگونگی تقسیم غذا در خانواده میباشد. به همین دلیل بر آن شدیم تا درجهت ارتقاء فرهنگ مصرف و همچنین هم افزایی شرکتها و کارخانجات تولید کننده مواد غذایی دوره ای کاربردی را در خرداد ماه 1399در مرکـز همایش هـای بین المللـی دانشگاه الزهرا (س) با حمایت دانشگـاه آزاد اسلامـی واحـد نـور و همچنین کمیسیـون رویـدادهـا و نمـایشگـاه هـا برگزار نماییم .
سرفصـل هـای دوره :
قائم مقام معاونت بازرگانی شرکت ایران خودرو
مدیرعامل تعاونی مسکن کارکنان سازمان زیباسازی
کارشناس ارشد بودجه در استانداری تهران
موسس و مدیرعامل شرکت توسعه غذایی خوشخوراک خاورمیانه
خالق برند مستر تیستر
.فقط مشتریانی که این محصول را خریداری کرده اند و وارد سیستم شده اند میتوانند برای این محصول دیدگاه ارسال کنند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.